SBIT Hospitality Services | DIGITAL SIGNAGE
SBIT Hospitality Services
hotel automatisering,zaalverwijs,systeem,voip,pbx,hotel wifi,wifi,hotel voip
19484
page,page-id-19484,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive
 

DIGITAL SIGNAGE

Gasten stellen steeds hogere eisen als het aankomt op guest services en hospitality. Om uw gasten zo goed mogelijk te informeren en van dienst te zijn, heeft SBIT Hospitality Services, naast een breed scala aan Digital Signage mogelijkheden, een aantal branche specifieke signage oplossingen ontwikkeld.

 

  • Info Channel.
  • Zaal Verwijs Systeem
  • Front Office Info

 

Vanuit één centraal portaal bestuurt en beheert u op eenvoudige wijze uw digital signage content. Hier zijn geen ingewikkelde instructies of trainingen voor nodig.

 

Ieder info-product wordt op maat gemaakt en sluit daarmee naadloos aan op uw wensen en op uw huistijl. Daarmee is het gemakkelijk te integreren in een bestaande situatie en infrastructuur. Uiteraard kan SBIT ook zorgen voor juist een nieuwe ‘look & feel’ Voor nieuwe en eventueel vervangende infrastructuur, hardware en bekabeling draagt SBIT natuurlijk ook vakkundig zorg.

 

De Hotel Signage producten worden tevens bij SBIT gehost, een veilige en betrouwbare omgeving voor uw belangrijke producten. Dat is een geruststellend idee!