SBIT Hospitality Services | Hotel HD IPTV
SBIT Hospitality Services
Hotel IPTV, Hotel HD IPTV, IPTV, smartuptv
19513
page,page-id-19513,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive
 

HOTEL HD IPTV

SBIT Hospitality Services levert een totaaloplossing voor hotel televisie op basis van uw (bestaande) IP-netwerk. Deze oplossing kan voor het TV-signaal gebaseerd worden op eigen satellietschotels, op een kabelprovider, maar ook op de nieuwste ontwikkeling nl. digitale TV via uw internetaansluiting.

Ons schaalbare IPTV headend zorgt in kleine tot grote hotelomgevingen voor omzetting van het TV-signaal naar TV-streams voor de televisies op de kamers. Van een standaard zenderaanbod met 30 kanalen tot een aanbod van 100 zenders of meer, waarmee u al uw internationale gasten vertrouwde zenders kunt bieden, SBIT kan het allemaal realiseren.

Op de kamer kan een voor IP geschikte TV (SmartTV) geplaatst worden die deze streams rechtstreeks kan verwerken of een (bestaande) standaard hotel TV waarbij een SetTopBox geplaatst wordt. Via een management server worden de SmartTV’s of de SetTopBoxen centraal beheerd (o.a. aanbod van TV-kanalen).

smartuptvicons
smartuptv1

Met een SmartTV of standaard TV met SetTopBox benutten uw gasten alle voordelen van het internet direct in de kamer. Toegang tot interessante Apps en een enorme keuze aan diensten, informatie en ontspanning, alles gemakkelijk via de televisie in de kamer. Als hotelier stelt u tevens eigen content beschikbaar of geeft u informatie over aanbiedingen. U beheert en verzendt de informatie gemakkelijk vanaf een centrale werkplek.

Deze totaaloplossing kan door SBIT beheerd en ondersteund worden. Voor een vast bedrag per kamer per maand nemen wij de verantwoordelijkheid voor het goed werken van deze omgeving van u over. Onze 24×7 servicedesk staat hier middels telefonische support, remote beheer en remote monitoring garant voor.