SBIT Hospitality Services | Hotel WiFi
Excellent Hotel WiFi or Hotel Wireless the way you like it.
Hotel WiFi, Hotel Wireless, Hotel Internet, HSIA
19586
page,page-id-19586,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive
 

HOTEL INTERNET

Internetdiensten voor gasten zoals WiFi en bekabeld internet zijn zonder twijfel een ‘must have’ voor uw hotel. De tevredenheid en loyaliteit van uw gasten is uw prioriteit. Om deze doelen te verwezenlijken, is het onder andere van belang de beste internet oplossing aan te bieden. Vandaag de dag gebruikt uw gast een smartphone, een tablet en een laptop tijdens zijn verblijf. Of het nu om recreatieve of zakelijke verblijven gaat, hotelgasten verwachten zonder probleem of beperking te kunnen verbinden, streamen, kijken, downloaden, werken en gamen. SBit biedt u en uw gasten deze op maat gemaakte oplossing.
DRAADLOOS INTERNET
zyxelap
Gasten vinden het belangrijk zich te allen tijde te kunnen verbinden met WiFi. Of het nu gaat om het aansluiten van een iPad, een mobiel apparaat of een notebook, gasten geven aan dat een draadloze verbinding de belangrijkste hotelvoorziening voor hen is. SBIT biedt u en uw gasten een veilige en snelle Wifi-oplossing voor zowel in het hotel als bijvoorbeeld op het terras. Om een betrouwbaar Wifi-netwerk te kunnen realiseren maken wij gebruik van A-merk componenten.
BEKABELD INTERNET

Naast WiFi is het mogelijk uw gast een internetconnectie via kabel aan te bieden.┬á Vele internationale bedrijven eisen een bekabelde connectie voor het werken op het internet voor hun medewerkers. Door deze optie te gebruiken, verzorgd door SBit, kan uw gast door het inpluggen van de kabel, geconnecteerd worden aan het internet. Vanuit de gast zijn er geen aanpassingen nodig in de instellingen van zijn/haar toestel. U bepaalt zelf of deze dienst gratis of tegen betaling aangeboden zal worden. Overweeg ook de optie ‘time-limit’ voor deze dienst.

BANDBREEDTE MANAGEMENT

Het is mogelijk de bandbreedte per gebruiker te beperken. Het is bijvoorbeeld mogelijk een kleinere bandbreedte in te stellen voor het gratis internet en een grotere bandbreedte te bieden aan de betalende gast.

SOCIAL MEDIA LOGIN
social media login

Log in met uw Facebook, Google of Windows Live Account.

REAL PLUG AND PLAY

Dankzij de geavanceerde software op de gateway is er geen verdere configuratie of software nodig op het toestel van uw gast.

TIME LIMIT INSTELLINGEN

Aan de gebruiker van deze dienst kan een bedrag gevraagd worden gebaseerd op tijd, datavolume of bandbreedte. Deze dienst kan echter ook gratis aangeboden worden.

PMS INTERFACE

Het is mogelijk om verschillende PMS systemen en online betaalmogelijkheden (zoals PayPal) te linken aan uw systeem.

DATA COLLECTOR (EMAIL)

Verzamelt gebruikersinformatie (bijv. naam en e-mailadres) voordat men toegang tot het internet krijgt.

APPLICATION CONTROL

Toestaan of weigeren van applicaties

GUEST PRINT SERVICES
printeronweb

De kracht van draadloos printen voor de Hospitality

PrinterOn geeft uw gasten de mogelijkheid om documenten te printen in de business centers of bij de receptie door middel van hun smartphones, laptops en tablets zonder de noodzaak eerst drivers te moeten downloaden. De gast kan printen door zijn document te sturen naar een speciaal e-mailadres, te uploaden of door middel van de PrinterOn App. Deze app is geschikt voor Android en Apple apparaten. Na het versturen van het document ontvangt de gebruiker een code. Documenten kunnen alleen worden geprint wanneer deze code wordt ingetypt op de keypad bij de printer.
LOBBY GUEST PC
kiosk

Een aangename combinatie van stijlvolle computer hardware en aantrekkelijke software. SBIT biedt een grote verscheidenheid aan ge├»ntegreerde all-in-one pc’s en iMacs, geschikt voor gebruik in lobby en/of business centre.