SBIT Hospitality Services | IP CAMERA SYSTEMEN
SBIT Hospitality Services
hotel automatisering,zaalverwijs,systeem,voip,pbx,hotel wifi,wifi,hotel voip
19598
page,page-id-19598,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive
 

IP CAMERA SYSTEMEN

U wilt uw gasten een veilig gevoel geven, evenals uw eigendommen beschermen. SBIT Hospitality Services biedt een op IP gebaseerde oplossing voor Camera Toezicht. Deze oplossing omvat:

 

  • een verscheidenheid aan camera’s, elk geschikt voor een specifieke situatie
  • de benodigde netwerk infrastructuur inclusief Power-over-Ethernet switches
  • een netwerk videorecorder en displays voor het bewaren en bekijken van videobeelden.

 

Camera’s verschillen in behuizing, kijkhoek, resolutie, lens, dynamisch bereik enz. SBit beschikt over de benodigde kennis en ervaring om de juiste camera te selecteren voor de verschillende locaties in uw hotel.

controlroom

Ook de netwerk videorecorder moet met kennis van zaken gekozen worden. Het aantal camera’s, de beeldresolutie, het aantal beelden per seconde en de gewenste bewaarperiode bepalen uiteindelijk hoe deze recorder gedimensioneerd wordt.

 

Voor het doorlopend observeren van camerabeelden en/of het terugkijken van beelden worden één of meerdere displays in het netwerk opgenomen. Ook het bekijken van beelden op tablet of smartphone behoort tot de mogelijkheden.

    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria