SBIT Hospitality Services | IP INFRASTRUCTUREN
SBIT Hospitality Services
hotel automatisering,zaalverwijs,systeem,voip,pbx,hotel wifi,wifi,hotel voip
19608
page,page-id-19608,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive
 

IP INFRASTRUCTUREN

SBIT Hospitality Services begrijpt het belang van een evenwichtige en doordachte opzet van het hart van uw ICT netwerk: De netwerk infrastructuur. Deze bestaat uit switches en bekabeling die alle netwerkapparatuur onderling verbindt, maar ook een veilige connectie met internet verzorgt.
ipinfra

Switch infrastructuur

 

Switches en de gerelateerde bekabeling zorgen voor een hoge communicatiesnelheid tussen:

  • Servers en werkstations
  • WiFi controller en access points
  • Digitale telefooncentrale en SIP telefoons
  • IP-TV streamer en IP televisies
  • Netwerk video recorder en IP camera’s

Niet alleen kunnen de switches geleverd en ge├»nstalleerd worden door SBIT maar ook zijn alle bovengenoemde netwerkgebaseerde oplossingen bij SBIT beschikbaar. Dit ‘one stop shopping’ concept resulteert in een geoptimaliseerde hotelnetwerk totaaloplossing.

Netwerkbeveiliging

 

Een veilige internetverbinding wordt bewerkstelligd door het gebruik van een firewall of de uitgebreidere versie hiervan: de Unified Security Gateway. Beide zorgen voor beveiligd dataverkeer van het netwerk naar het internet, maar ook beveiligd verkeer naar het netwerk gebruikmakend van VPN tunnels. Deze worden gebruikt voor werken op afstand en support op afstand. De Unified Security Gateway voegt de volgende beveiligingen toe aan de standaard firewallfuncties: anti-virus, anti-spam, content filter en “intrusion” detectie en preventie.